Soutěž o knižní novinku Jak sbalit ženu 2.0

V září letošního roku jsme udělali hezký rozhovor/cestopis s Tomášem Baránkem. Tomáš je (mimo jiné) autorem unikátní knihy s názvem Jak sbalit ženu. V těchto týdnech si na pultech knihkupectví nebo přes internetové obchody můžete zakoupit úplně čerstvé, přepracované vydání; sám autor nazval tuto inovaci verzí 2.0.

Slovo dalo slovo a naše historicky první soutěž je na světě. Chcete-li knihu Jak sbalit ženu 2.0 – praktická příručka technologie lovu vyhrát, zkuste štěstí. Tomáš redakci KamJezdi.cz poskytnul tři výtisky; samozřejmě s podpisem. Pokud knihu neznáte, nechť je vám pro správnou odpověď nápovědou následující synopse (ale také odkaz zveřejněný výše):

Kniha Jak sbalit ženu 2.0 – praktická příručka technologie lovu je přepracovanou verzí bestselleru Jak sbalit ženu, který vyšel v roce 2005 v naklada telství Fragment, a kterého se prodalo více než 20 000 výtisků. Proti prvnímu vydání se kniha zásadně změnila a rozrostla. Přibylo 144 nových stran a desítky ilustrací – vše na základě masivní odezvy od čtenářů (přes 700 soukromě zodpovězených emailů a konzultací) i od účastníků kurzů vedených autorem. V JSŽ 2.0 přibyla na přání čtenářů také praktická cvičení a aktivity pro začátečníky i pokročilé (cvičení gaučová i terénní).

Soutěžní otázka zněla: Jak autor nazývá třetí fázi balení?

Správná odpověď byla: B. dobývání


Výherci soutěže

Vladimíra Komendová

Vlastimil Souček

Richard Fanta

Gratulujeme!

Jak sbalit ženu 2.0
Počet stran: 360
Formát: 135 × 205 mm
Vydává: Jan Melvil Publishing, s. r. o.

Comments Closed

Zajímavosti a tipy

Zájezd v režimu first minute lze letos pořídit se slevou v průměru 18 %

Při nákupu zájezdu v režimu first minute mohou Češi v letošním roce ušetřit v průměru 18 % z katalogové ceny pobytu. Vyplývá to ze srovnání nabídek cestovních kanceláří na sezónu 2013, které provedla cestovní agentura Invia.cz. Díky včasnému nákupu mohou lidé získat k zájezdu bonusy navíc. Letos cestovní kanceláře nabízí ve větší míře parkování na […]