S fotografkou Milenou Písačkovou o expedici Mekong 2010

Dnes se podíváme do čtyř zemí z jihovýchodní Asie (Vietnam, Laos, Kambodža a Thajsko), které navštívila trojčlenná expedie Mekong 2010. Tuto expedici zastupuje fotografka Milena Písečková. Cílem bylo tyto exotické země zdokumentovat a poznat je. Expedice trvala jeden měsíc.

Co je pořad Casablablanca? Exotika, outdoor a dobrodružství. Vyznává svobodný pohyb po planetě a má respekt k cizím kulturám. Casablanca přináší autentické zážitky ze všech míst planety každou neděli hodinu před polednem na Rádiu Wave. Ofociální stránky expedice Mekong 2010 naleznete na Mekong2010.com. Hodinový záznam je k dispozici zde. Přejeme příjemný poslech a zprostředkovaný cestovatelský zážitek.

[ Přehrát ] – [ Download ] – [ Stream ]

Zdroj: Rádio Wave

Facebook komentáře:

Zajímavosti a tipy

Zájezd v režimu first minute lze letos pořídit se slevou v průměru 18 %

Při nákupu zájezdu v režimu first minute mohou Češi v letošním roce ušetřit v průměru 18 % z katalogové ceny pobytu. Vyplývá to ze srovnání nabídek cestovních kanceláří na sezónu 2013, které provedla cestovní agentura Invia.cz. Díky včasnému nákupu mohou lidé získat k zájezdu bonusy navíc. Letos cestovní kanceláře nabízí ve větší míře parkování na […]